Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Winter of zomer, The Bastard barbecues staan altijd voor je klaar

The Bastard is een merk van Nederlandse bodem. The Bastard kamado barbecues zijn geliefd bij zowel beginnende als ervaren BBQ'ers. 

Voordelen van The Bastard barbecues

Een van de grootste voordelen van The Bastard Kamado bbq is de kwaliteit van de kamado barbecue. The Bastard is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De houtskool BBQ's zijn gemaakt van keramiek, wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen hoge temperaturen en weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat de bbq jarenlang meegaat en een duurzame investering is.

Basterd bbq

Een ander groot voordeel van The Bastard is de veelzijdigheid. Met een Bastard BBQ kun je grillen, roken, stomen, bakken en slow-cooken. The Bastard biedt verschillende accessoires aan die je kunt gebruiken om de lekkerste gerechten te bereiden. Van pizzastenen tot gietijzeren roosters.

Een ander voordeel van The Bastard is de mogelijkheid om de temperatuur nauwkeurig te regelen. Het keramische materiaal waarvan The Bastard is gemaakt, zorgt ervoor dat de temperatuur in de BBQ consistent blijft. Hierdoor kun je de temperatuur gemakkelijk regelen en krijg je altijd het beste resultaat. De temperatuur kan worden aangepast door middel van de ventilatiegaten in de deksel en de bodem van de BBQ.

Een laatste voordeel van The Bastard is de eenvoudige reiniging. Omdat The Bastard is gemaakt van keramiek, is deze bbq eenvoudig schoon te maken. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je de BBQ kunt schoonbranden na gebruik. Bovendien is het keramische materiaal bestand tegen roest en corrosie, zodat je geen last hebt van roestige onderdelen.

In conclusie, The Bastard is een hoogwaardige houtskool BBQ die veel voordelen biedt. De kwaliteit van het product is ongeëvenaard, de veelzijdigheid is indrukwekkend en de temperatuurregeling is nauwkeurig. Daarnaast is het materiaal eenvoudig schoon te maken en is de BBQ een duurzame investering. Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande BBQ die lang meegaat, dan is The Bastard zeker de moeite waard om te overwegen.

Adv. Bol.com Gardena