Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Voorbereiden op een tuinier event

Doet mee aan een event voor tuinieren. Hartstikke leuk natuurlijk. Je wil natuurlijk wel goed voorbereid meedoen aan het event. Weet je niet hoe dat moet? Lees snel verder.
 

Neem een grote poster mee

Je wil natuurlijk opvallen op het event. Laat een grote poster drukken. Je hebt diverse soorten poster die je mee kan nemen. Zo heb je een blueback poster. Het voordeel hiervan is dat je een oude plek kan gebruiken zonder dat de vorige bedrukking doorschijnt. Er zijn ook posters die gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Deze duurzame posters zijn toepasselijk voor het event. Dus val op door gebruik te maken van een duurzame poster. Je kan ook een QR code op de poster doen zodat voorbijgangers zelf met hun mobiel aan de slag kunnen.
 

Doe iets extra’s met eten

Als je op een event staat wil je natuurlijk dat er veel mensen langslopen. Een manier is om iets lekkers erbij te verkopen. Als je iets met eten doet moet je natuurlijk ook servetten bedrukken en deze meegeven. Het voordeel van servetten is dat je daar makkelijk je logo op kan zetten. Iets met eten is handig om erbij te doen. Het idee hierachter is dat liefde door de maag gaat.
 

Neem handzaam drukwerk mee

Natuurlijk heb je meer nodig dan een poster en servetjes. Je moet ook denken aan bijvoorbeeld flyers en visitekaartjes. Met flyers kan je snel jezelf promoten op het event. Met het visitekaartje wissel je gegevens uit met relevante mensen. vooral het visitekaartje is relevant omdat een potentiële klant je kan terugbellen wanneer nodig.
 

Zorg voor een eyecatcher

Een goede poster is een voordeel en een geurprikkel helpt ook mee. Je hebt meer nodig om op te vallen.  Een roll-up banner is erg geschikt om mee te nemen. Het voordeel hiervan is dat je deze kan meenemen in een draagtas zodat je de roll-up banner kan meenemen naar meerdere events. Erg handig dus.
 

Kom verzorgt over

Je wil natuurlijk dat je drukwerk zoals folders er netjes bijligt. Je kan bijvoorbeeld je folders en brochures met een visitekaartje in een presentatiemap doen. Op deze manier is alle informatie netjes en overzichtelijk bij elkaar.

Adv. Bol.com Gardena