Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Uw regiobloemist - Veldboeketten

Laat een veldboeket bezorgen

Ben je op zoek naar een mooi boeket voor op de tafel of bijzettafel? Hou je van de natuurlijk en mag het allemaal wel een beetje wild van jou? Dan is een veldboeket echt iets voor jou. Een veldboeket wordt ook wel een plukboeket genoemd. Waarom? Bij een veldboeket lijkt het alsof de bloemen in het boeket net geplukt zijn. Hierdoor refereren mensen vaak naar een veldboeket als plukboeket. Over het algemeen wordt een veldboeket opgemaakt in een hoge vaas. Zo zijn de lange stelen van de verschillende bloemen zichtbaar. Deze stelen zijn soms tropisch, maar hebben altijd een apart uiterlijk wat dankzij de hoge vaas goed te zien is. Een veldboeket is hartstikke leuk om te laten bezorgen bij iemand als cadeau. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veldboeket bij jezelf te laten bezorgen, zie het als een cadeau voor jezelf. Je hoeft de deur er niet voor uit en toch krijg je een mooi boeket voor op tafel.

Veldboeket abonnement

Een veldboeket op tafel wordt met de dag populairder en daarmee ook de veldboeket abonnementen. Bij een veldboeket abonnement krijgt u regelmatig een vers veldboeket thuisbezorgd. Zo weet u zeker dat er altijd een mooi boeket op tafel staat en kunt u het dode boeket inwisselen voor een nieuw, fris veldboeket. Het uiterlijk van een veldboeket zal zo ook nooit saai worden. Om de zoveel tijd krijgt het boeket op tafel een compleet nieuw uiterlijk! Er zijn diverse veldboeket abonnementen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er abonnementen waarbij je ieder seizoen een nieuw veldboeket krijgt, maar ook kunt u kiezen om iedere maand twee nieuwe veldboeketten te ontvangen. U kunt het abonnement dus zo gek maken als dat je zelf wil. Wil je iedere week een nieuw veldboeket ontvangen? Kies dan voor een abonnement waar je iedere maand vier nieuwe boeketten ontvangt. Er is oneindig veel te variëren met een veldboeket, een veldboeket zal je dus nooit vervelen.

Meer weten over het bestellen van een veldboeket?

Wil je graag een veldboeket of een veldboeket abonnement bestellen? Dat kan bij de Regio Bloemist. Deze partij beschikt over drie verschillende veldboeket abonnementen en een ruim assortiment losse veldboeketten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de abonnementen? De Regio Bloemist kan je alles vertellen over de verschillende veldboeket abonnementen.

Adv. Bol.com Gardena