Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinieren in de herfst

In de herfst is er genoeg te doen in de tuin, maar wat precies? Dat leggen we je deze week graag uit met een videobericht! Jurgen licht een aantal dingen toe die deze herfst belangrijk zijn. 
Één van de belangrijkste dingen is de allerlaatste snoei van de conifeer. Het is belangrijk dat je voldoende groen behoudt, daarom wordt deze methode 'scheren' genoemd. Niet alleen de conifeer moet winterklaar worden gemaakt, dus bekijk de onderstaande video om te zien wat je nog meer kunt snoeien om voorbereid de winter in te gaan! 
Verder zijn er nog de vaste planten die enige voorbereiding kunnen gebruiken én het gazon natuurlijk ook! Het maaien en bemesten daarvan komt ook aan bod in deze herfst video. Ben je verder nog benieuwd of je ook iets mag zaaien? Blijf dan vooral even kijken tot het einde. 

Je verwacht misschien niet dat er in de herfst nog zo veel te doen is, maar het is juist belangrijk om de tuin klaar te maken voor de winter. Daar is deze tijd juist voor bedoeld! Ga jij aan de slag met de tips van Jurgen? Veel succes!

Adv. Bol.com Gardena