Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Stijlvolle schutting voor privacy en een tuin met uitstraling

Geniet je ook zo van de eerste zonnestralen in de achtertuin? Het liefst doe je dit in alle rust en privacy zónder gestoord te worden. Je zit niet te wachten op buren die zomaar de tuin inlopen en ook hoef je niet per se begluurd te worden wanneer je heerlijk ligt te zonnen. Een goede schutting is daarom onmisbaar in de tuin. Je houdt nieuwsgierige blikken van buren en voorbijgangers op afstand en creëert een intieme sfeer in je tuin. Gras en Groen heeft een groot assortiment schuttingen om ongewenste inkijk tegen te gaan. Welke stijl schutting spreekt jou het meest aan?

Schutting met betonpalen

Een schutting is er in allerlei uitvoeringen en daarom bepaalt het ook mede de sfeer in de buitenruimte. Wil je een robuuste en degelijke tuinafscheiding die lange tijd meegaat? Ga voor een schutting met betonpalen. De betonnen schuttingpalen en onderplaten zorgen voor een stevig frame waarin houten tuinschermen komen te hangen. Bovendien rotten de betonnen palen niet en daarom gaat een schutting met betonpalen een leven lang mee. Beton van Gras en Groen is er in de kleuren antraciet en lichtgrijs en er is keuze uit grenen, Douglas, Red Class of hardhouten tuinschermen.

Houten schutting

Een houten schutting is aantrekkelijk vanwege de natuurlijke uitstraling. Met een dichte, houten schutting voorkom je inkijk en investeer je op betaalbare wijze in meer privacy. Een houten schutting van Gras en Groen is 180 centimeter hoog en de hardhouten palen gaan minimaal 25 jaar mee. Met een bijpassende poort maak je je tuin mooi af. Maak je over de plaatsing van een schutting geen zorgen, want Gras en Groen is in te schakelen voor vakkundige montage van een houten schutting.

Rabat schutting

Wil je een tuin met een bijzondere, Scandinavische look? Verleg je grenzen en ga voor een rabat schutting. Wat direct opvalt zijn de rabatdelen die stapelbaar zijn en dit verzekert je van een prachtig geheel. Het leuke en speelse effect geeft je tuin uitstraling en karakter. Met dit decor als achtergrond wordt het nog leuker om buiten te zitten. Een exclusieve rabat schutting wordt door Gras en Groen volledig op maat gemaakt en geplaatst door vakkundige hoveniers.

Creëer beschutting met coniferen

Een schutting in de vorm van hagen? Dit doe je met de coniferen van Gras en Groen. Een coniferen haag verzekert je het hele jaar door van een groene tuin, want elke conifeer is winterhard en groenblijvend. Coniferen zijn geschikt voor elke grondsoort en vormen een perfecte, hoge afscheiding. Voor het vormen van een coniferen haag bestel je bij Gras en Groen bijvoorbeeld taxus of thuja coniferen.

Hoe snoei je een conifeer?

Een coniferen haag houd je na plaatsing graag in goede conditie. Snoei een conifeer daarom altijd in mei of juni en doe dit voor de tweede keer in september. Gebruik een heggenschaar zodat er een strakke coniferen haag ontstaat. Snoei een conifeer bij voorkeur in puntvorm, want op die manier krijgt de plant overal zonlicht.

Laat coniferen planten door Gras en Groen

Een coniferen haag aanbrengen op de erfafscheiding? Selecteer online de gewenste coniferensoort en laat alles thuis afleveren. Ga zelf aan de slag en maak een dichte beschutting in de tuin. Laat je het zware werk liever over aan een hoveniersbedrijf? Gras en Groen is ook in te schakelen voor het planten van coniferen. Interesse? Neem direct contact op!

Adv. Bol.com Gardena