Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Sier iedere ruimte met betonlook tegels

Ben je op zoek naar een mooie vloer in jouw woning en wil je graag voor tegels gaan? Je hebt tegenwoordig ontzettend veel soorten tegels waaruit je kunt kiezen. Tegels met houtlook, Portugese tegels of metallic tegels bijvoorbeeld. Wil je voor een duurzame tegel gaan die past in ieder modern interieur? Ga dan voor een betonlook tegel! Deze betonlook tegels passen in iedere ruimte van het huis en hebben daarnaast ook nog eens veel voordelen. Hieronder kun je alles lezen over betonlook tegels.

Betonlook tegels voor in ieder interieur en iedere ruimte 

Een stoere betontegel past in ieder interieur. Bij een industrieel interieur kun je voor een betonlook tegel in een grijstint gaan en wanneer je een klassieke of landelijke stijl in huis hebt dan kun je voor een tegel in een bruintint gaan. Op deze manier past de tegel gemakkelijk in ieder interieur en bij iedere woonstijl. Daarnaast past een betonlook tegel ook in iedere ruimte van de woning. Denk aan de woonkamer, de keuken, de badkamer en het toilet. Het kan allemaal! Het leuke hieraan is dat je deze tegel kan doortrekken in de gehele woning en daarmee ook één en dezelfde stijl kan creëren. Naast dat een betonlook tegel past in ieder interieur en iedere ruimte, zijn er nog meer voordelen: 

1. Betonlook tegels zijn duurzaam

Natuurlijk kun je voor een echte betonnen vloer gaan, maar echt beton is koud en bovendien scheurt een betonnen vloer snel. Wanneer je voor betonlook tegels gaat dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Je hebt er jaren plezier van! Ook is een betonlook vloertegel makkelijk te onderhouden en hoef je niet bang te zijn voor slijtage, vlekken of krassen.

2. Betonlook tegels met vloerverwarming

Snel last van koude voeten? Betonlook tegels van winkels zoals Afium zijn ook perfect om te combineren met een vloerverwarming. Dit kan zowel voor in de woonkamer als in de badkamer. Waar je maar wil! Op deze manier heb je nooit meer last van koude voeten, want de verwarming zit gewoon in de vloer.

3. Betonlook tegels in diverse maten verkrijgbaar

Grote tegels zijn hartstikke populair. En nog populairder zijn grote tegels met een betonlook! Wanneer je gaat voor grote tegels dan lijkt de ruimte direct groter, zeker wanneer je kiest voor grote tegels met een voeg in dezelfde kleur. Op deze manier lijkt het één grote betonnen vloer. Ook creëer je rust in je woning door grote tegels te gebruiken. Je hebt betonlook tegels in diverse maten. Denk aan kleinere tegels van 60 bij 60 centimeter, grote tegels van 100 bij 100 centimeter of XXL tegels van 120 bij 120 centimeter. 

4. Diverse kleuren betonlook tegels

Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten kleuren betonlook tegels. Wanneer je denkt aan een betonlook tegel, dan denk je al direct aan de kleuren grijs en antraciet. Voor deze kleuren kun je kiezen wanneer je voor traditionele betonlook tegels wil gaan. Maar wist je ook dat er diverse tinten bruin en tinten beige tegels in een betonlook te koop zijn? Deze tegels zorgen ervoor dat een klassieke of landelijke woonstijl ook een stoere uitstraling krijgt.

Adv. Bol.com Gardena