Vind jouw tuincentrum

Planten stekken en vermeerderen

Gratis planten vermeerderen, dat willen we toch allemaal? Gelukkig heeft de natuur daar hele goede manieren voor bedacht, namelijk het stekken van planten! In de video van vandaag laat Jurgen zien hoe je dat precies doet en hoe je dit kunt begeleiden.

Planten stekken en vermeerderen in de tuin

Je kunt bijna alle planten of struiken met buigzame twijgen of takken gemakkelijk stekken of vermeerderen, dat wordt afleggen genoemd. In de onderstaande video laat Jurgen je zien hoe je dat precies doet en bij welke planten hij dat het gemakkelijkst doet. Zo kun je op een hele simpele manier plezier hebben van meer planten in de tuin! Bekijk de onderstaande video, dan leert Jurgen hoe je planten kunt afleggen of stekken. Ga je er mee aan de slag? Veel plezier en succes! 

Gratis meer planten in de tuin: planten stekken

Stekken is een zeer gemakkelijke manier om gratis meer planten te krijgen in de tuin. Daarnaast is het ook nog eens een leuke bezigheid! Heeft Jurgen je geïnspireerd om te gaan stekken? Veel succes en veel plezier met het vermeerderen van de planten in jouw tuin. Wie weet hoeveel het er binnenkort alweer zijn!