Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Hoe verzorg je bamboe?

De bamboe is een mooie opvuller in de tuin. De Fargesia is heel populair omdat dit de variant is die niet woekert. Wat heeft deze precies nodig qua verzorging? Vandaag laten we je dat zien aan de hand van een video! Zo is er namelijk een handige tactiek om erachter te komen of de bamboe nog water nodig heeft.

Het voordeel van een niet-woekerende bamboe is dat je geen tijd kwijt bent aan het weghalen van uitlopers. Hij blijft gewoon waar hij staat! Ben je benieuwd of hij mest nodig heeft en hoeveel water hij kan gebruiken? Dat legt Jurgen je uit in de onderstaande video! Je kunt namelijk aan de bladeren herkennen of de bamboe nog water nodig heeft, dat is handig! Meer hierover zie je in de onderstaande video.

Dat is handig, een plant waar je precies aan kunt zien of hij nog meer water nodig heeft. Verder is het fijn dat de Fargesia niet uitloopt en in die zin een makkelijke plant is om te onderhouden! De verzorging moet nu zeker goed komen. Bekijk de plant met aandacht, dan zul je zien wat hij nodig heeft!

Adv. Bol.com Gardena