Vind jouw tuincentrum

Hoe plant je de Camelia in een kleine tuin?

Wil je ook een mooie Camelia in de tuin, maar is jouw tuin niet zo groot? Dan helpen wij je vandaag op weg aan de hand van een leerzame video!

De Camelia is een wintergroene plant die prachtige bloemen geeft. In maart en april bloeit deze pracht met honderden bloemen tegelijk! Een zure grond (door middel van tuinturf) helpt de Camelia om zo veel mogelijk voedingsstoffen op te nemen en uiteindelijk zo mooi te kunnen bloeien. Wil je meer informatie over de Camelia? Eerder schreven wij een blog met meer weetjes en informatie over de verzorging. 

Goed, het is tijd om aan de slag te gaan! In de onderstaande video laat Jurgen zien hoe je de Camelia precies plant en waar je op moet letten.

Kind kan de was doen, toch? Veel plezier en succes met het planten van de Camelia en geniet vooral van de bloeiperiode vol met prachtige bloemen! Ook in een kleine tuin verdient deze prachtige wintergroene plant een plaats! Neem ook eens een kijkje in ons online overzicht van webwinkels om de Camelia van verschillende aanbieders online te vergelijken en bestellen!