Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

FleurDirect - Planten kopen

Planten kopen

Planten zijn tegenwoordig weer helemaal in. De interieurtrend van nu in botanisch wonen, oftewel Urban Jungle. Dat groene vrienden goed voor ons zijn, is geen geheim meer. Er is een echte kamerplantcultuur ontstaan in Nederland. Dit is niet gek als je nagaat dat iedereen van een groene omgeving naar de stad vertrok, we raakten verder verwijderd van de natuur. Mensen kopen kamerplanten om de binding met de natuur te houden. De trend van nu is om je om je gemak te voelen in je eigen Urban Jungle met diverse kamerplaten. Er is een enorm scala aan verschillende planten te vinden voor in jouw ruimte. Maar welke plant past het beste bij jouw interieur? En welke planten kun je het best kiezen voor een kantoor ruimte? Welke juist niet?

Van kantoor- tot kamerplant

Het is belangrijk dat het binnenklimaat gezond is, zeker op plekken waar je veel te vinden bent. Hoe zorg je voor een gezond binnenklimaat? Dit realiseer je door planten in de ruimte te plaatsen. Op deze manier haal je niet alleen meer sfeer en levendigheid in huis of op kantoor, maar krijgt u ook meer zuurstof in de ruimte. Dankzij het zuurstof dat die planten aan maakt kunt u frisser werken en leven. Neem bijvoorbeeld een prachtige Goudpalm Areca Large, niet alleen ziet deze plant er fris, hij zuivert ook daadwerkelijk de lucht. Heerlijke frisheid in huis of op kantoor dus. Heb je liever een plant met meer dan alleen groen? Kies dan voor een plant als de Calathea Bicajoux. Deze plant geeft een prachtige roze bloem. Deze kamerplanten doen het goed op zowel het kantoor als in huis.

Planten die lang goed blijven

Wanneer je een kamer- of kantoorplant aanschaft, wil je natuurlijk niet dat deze er al met een paar dagen dood bij staat. Dit kan liggen aan twee factoren, de verzorging die jij de plant geeft of de kwaliteit van de plant. Let bij het aanschaffen van een plant goed op de kwaliteit. Een voorbeeld van een partij die goede planten levert is Fleurdirect. Naast het verkopen van planten heeft Fleur Direct nog een ander doel, namelijk het enthousiast maken van mensen voor groen. Om de planten goed tot hun recht te laten komen, hebben zij de opmaakservice. Hier krijg je hulp bij het plaatsen van de planten in hun pot. Ook bieden zij je hydrokorrels aan. Zo ben je verzekerd van een goede basis voor jouw kamer- of kantoorplant.

Adv. Bol.com Gardena