Vind jouw tuincentrum

Doe mee met Warme truien dag!

Aanstaande vrijdag, op 2 februari 2018, is het weer Warme truien dag! Dat betekent dat we de verwarming lager zetten en een warme trui aantrekken. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een beter milieu en minder energieverspilling!

Het effect van warme truien dag

Terwijl je lekker comfortabel een warme trui aan doet, kun je 6% energie en dus 6% CO2 per graad besparen! Uiteindelijk gaat het natuurlijk om meer dan alleen deze ene dag in het jaar. Voor veel mensen is deze nationale dag een moment van bezinning en een opstap naar een duurzamer leven. Na deze dag kun je immers veel vaker kiezen voor je lievelingstrui, in plaats van de verwarming! 

Warme truien dag thuis en op kantoor

Thuis is het natuurlijk gemakkelijk om de verwarming een (of meer) graden kouder te zetten. Zorg ervoor dat je collega's ook op de hoogte zijn en hun trui meenemen. Een groen kantoor is namelijk ook erg belangrijk in deze tijd!

Doe mee!

Wil je meer weten over warme truien dag? Voor meer informatie kun je ook kijken op de website www.warmetruiendag.nl. Daar staan diverse tips en acties om  zo veel mogelijk bewustzijn te creëren!