Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De slimste apparaten en technologieën om te gebruiken in de tuin

In de 21e eeuw is er voor bijna elk probleem wel een technische oplossing te vinden. Zo ook voor in je tuin. De laatste jaren kwamen met tal van slimme apparaten en technologieën om het verbouwen en tuinieren een stuk makkelijker te maken. Wij geven je de tofste technische snufjes die het werken aan de tuin niet alleen efficiënter maar ook leuker maken. Lees snel verder!

Efficiënt verbouwen met kruislijnlasers

Wat handig is bij het verbouwen van je tuin is een kruislijnlaser. Dit apparaat projecteert kaarsrechte en waterpas lijnen in je tuin. Je hoeft niet aan de slag met een meetlat, touwen en paaltjes. De kruislijnlaser maakt het verbouwen van je tuin een stukje makkelijker en bespaart zeeën van tijd. Kruislijnlasers kopen doe je gemakkelijk online; ze zijn er te vinden voor elke prijsklasse en in alle maten! 

Laat het licht vanzelf aangaan met automatische tuinlampen

Ook installeer je automatische lampen in je tuin. Je kunt ze instellen om aan te gaan wanneer de zon onder is; zo staan ze alleen aan wanneer dat echt nodig is. Deze automatische lampen zijn vooral handig wanneer je zelf niet thuis bent. Doordat de lampen vanzelf aanspringen, lijkt het alsof er iemand thuis is. Daarnaast kom je zo nooit meer in een donker huis aan. 

Geef je planten water met automatische sproeiers

Ten derde zijn automatische sproeiers een must voor als je veel planten in de tuin hebt. In de zomer zijn we net wat vaker weg van huis. Precies tijdens deze warme dagen hebben je planten wat meer water nodig; ook zij kunnen uitdrogen. Net als de lampen kun je deze automatisch aan en uit laten gaan. Zo gebruik je niet te veel water en denk je ook een beetje aan het klimaat. 

Laat tuin-apps je helpen

Tot slot zijn er tuin-apps die het tuinieren gemakkelijker en nog interessanter maken. Deze helpen je bij het identificeren van planten, het plannen van zaai- en oogstmomenten en het bijhouden van tuinactiviteiten. Daarnaast geven deze apps je tal van tips om nog efficiënter aan de slag te gaan!

Dus, een kruislijnlaser, tuin-apps, en automatische lampen en sproeiers zijn er om jouw leven in de tuin een stukje makkelijker te maken. Met deze technologieën help je niet alleen jezelf, maar zul je ook de natuur een handje helpen. Ben jij er al helemaal klaar voor om je tuin onder handen te nemen?

Adv. Bol.com Gardena