Vind jouw tuincentrum

Dé prijswinnaar van GroenRijk

Er werden mooie prijzen uitgedeeld bij GroenRijk! Zo won GroenRijk Zevenaar de prijs voor 'beste GroenRijker van het afgelopen jaar' en wonnen de medewerkers van GroenRijk Geldrop de tiel 'Beste verkoopteam van 2017'. Inzet en passie worden duidelijk beloond bij deze vestigingen!

De beste GroenRijker: Zevenaar

Volgens het juryrapport is het team van GroenRijk Zevenaar erg ondernemend en actief:  “Het team weet verrassende arrangementen en collecties samen te stellen die door de klant als onderscheidend worden ervaren. Alle afdelingen zijn sterk vertegenwoordigd en de specialisten zijn dan ook echt goed zichtbaar!”

De directeur van GroenRijk, Jacky Michels, prijst de vestiging in Zevenaar om de resultatenJacky Michels, de directeur van GroenRijk, prijst de Gelderse vestiging om zijn resultaten. “Het is mooi om te zien dat de winkel goed scoort op de typische groenproducten waar de formule GroenRijk voor staat,” zo zegt ze. “Dit zijn zowel de buiten- als de kamerplanten, maar ook de bijbehorende producten als binnen- en buitenpotten en potgrond.”

Het beste verkoopteam: Geldrop

Bij GroenRijk Geldrop zijn de medewerkers flink in het zonnetje gezet. Het verkoopteam is uitgeroepen tot het beste verkoopteam van 2017! Deze prijs hebben ze verdiend vanwege de goede resultaten én de hoge klanttevredenheid!

Jacky Michels prijst de winkel in Noord-Brabant “Onze vestiging in Geldrop heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt,” zegt Michels, die het mooi vindt om te zien hoe de medewerkers zich als team ontwikkelen. “Het verkoopteam speelt goed op elkaar in: het luistert naar de klant en speelt in op zijn behoefte.” Jacky Michels is tevens erg enthousiast over de interactie met de klant "Ondernemen is mensenwerk. Het gaat bij ons niet om op korte termijn zoveel mogelijk producten te verkopen, maar juist om de snappen wat een klant daadwerkelijk wilt. Een blije klant komt vanzelf weer terug,”