Vind jouw tuincentrum

De 9e Nationale Koi- en Vijverdagen 2011

'Een vleugje Europa met de glans van Japan'

Dit jaar grootser dan ooit!

Alweer de negende editie van dit grote Koi- en vijverevenement. Ook dit jaar staat u, in de natuurlijke omgeving van ons park, weer een onvergetelijke ervaring te wachten.

Op 3, 4 en 5 juni 2011 draait alles om 'The 1st All European Shinkokai Koi Show', een internationale schoonheidswedstrijd voor gekleurde karpers. Daarmee beleeft Appeltern een bijzondere primeur: voor het eerst in de geschiedenis worden hier de 'Europese kampioenschappen Koi' gespeeld.

Naast deze koishow is er ook een consumentenbeurs, waar alles te vinden is op het gebied van vijvers en Koi. Maar ook is er aandacht voor bonsai, kunst, aquaria en Japanse gebruiken. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er in De Tuinen van Appeltern meer dan 200 voorbeeldtuinen te bewonderen.

Een beautycontest voor Koi en een grote consumentenbeurs op koi- en vijvergebied. Dat is zo'n beetje wat De Nationale Koi- en Vijverdagen je te bieden hebben. Maar ook zijn er de mooiste showtuinen te vinden en is het evenemententerrein in oosterse sferen gehuld. Want ook Japan, de bakermat van de Koi, wordt ruim onder de aandacht gebracht. Een gevarieerd en aantrekkelijk programma is daarmee gegarandeerd.

>> Klik hier voor meer informatie.