Vind jouw tuincentrum

3 valentijn cadeaus om zelf te maken

Het is alweer bijna valentijnsdag en dat is bij uitstek de dag om met een klein en persoonlijk gebaar de liefde naar iemand te uiten. Extra leuk is natuurlijk om zelf een presentje te maken, zodat dit cadeau zo persoonlijk mogelijk is. Daarom geven wij vandaag 3 tips voor originele valentijn cadeaus!

1. Een mok vol liefde

Is het je al eens opgevallen dat het oortje van een mok een half hartje is? Tijd om deze heel te maken! Je kunt dit helemaal naar je eigen stijl decoreren, met bijvoorbeeld een permanente stift of verf, maar ook met glitters bijvoorbeeld! Het is geheel aan jou, jouw stijl én die van jouw geliefde.

Mok ValentijnsdagValentijnsdag mok decoratie

2. Een romantisch kaarslicht

Buiten is het donker en binnen geniet je van een sfeervol kaarslichtje. Hoe leuk is het dan om deze zelf te maken? Voor het onderstaande voorbeeld knip je een hartje uit een oud boek of uit de krant en plak je deze op een mason jar, of een andere lege (jam-)pot. Klein gebaar, groot van betekenis!

Valentijn kaars zelf maken

3. Zeg het bloemen!

Hoe kan het ook anders dan een boeket op valentijnsdag? Zelfs aan een boeket kun je nog helemaal je eigen draai geven, door te werken met zelfgemaakte verpakkingen, zoals hieronder. Je kunt ook denken aan een handgemaakt kaartje  voor erbij, of een zelf gedecoreerde vaas. Als het maar met liefde en aandacht wordt gemaakt en gegeven, dan kan het niet mis gaan!

Bloemen valentijn