Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Babette's Huis en Tuin Decoraties

Kerstshow

Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Babette's Huis en Tuin Decoraties om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

 

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Babette's Huis en Tuin Decoraties

Babette's Huis en Tuin Decoraties heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Babette's Huis en Tuin Decoraties.

Wilt u weten of Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Babette's Huis en Tuin Decoraties

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Babette's Huis en Tuin Decoraties? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Babette's Huis en Tuin Decoraties in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius.
 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.

Babette's Huis en Tuin Decoraties

Cruquiusdijk 83
Cruquius, 2142ET

023-5394841[email protected]