Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Kerstcadeautjes assortiment Babette's Huis en Tuin Decoraties

Kerstcadeautjes

Bij Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Babette's Huis en Tuin Decoraties. 

Kerstcadeau's kopen bij Babette's Huis en Tuin Decoraties

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Geurkaarsen
  • Sierkussens
  • Fotolijstjes

Wilt u weten of Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.
 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Babette's Huis en Tuin Decoraties

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Holland bij Babette's Huis en Tuin Decoraties zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Babette's Huis en Tuin Decoraties in Cruquius helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Babette's Huis en Tuin Decoraties

Cruquiusdijk 83
Cruquius, 2142ET

023-5394841[email protected]