Kerstshow assortiment AVEVE Kerkrade

Kerstshow

Bij AVEVE Kerkrade in Kerkrade kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij AVEVE Kerkrade

AVEVE Kerkrade heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van AVEVE Kerkrade.

Wilt u weten of AVEVE Kerkrade in Kerkrade de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van AVEVE Kerkrade

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met AVEVE Kerkrade? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over AVEVE Kerkrade in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van AVEVE Kerkrade in Kerkrade.

AVEVE Kerkrade

(6 recensies)
4.4375 6
Locht 2
6466 GW Kerkrade
Limburg
Toon telefoonnummer
Tel : 0455453377