Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Witte bloemen saai? Niet op deze manier!

8 februari 2017
Witte bloemen saai? Niet op deze manier!

Het wordt weer iets langer licht en we staan nog aan het begin van een nieuw jaar & een frisse start. De kalme en positieve kleur wit past hier natuurlijk helemaal bij! Met welke witte bloemen kun je op dit moment jouw interieur verrijken? Wij zetten er 5 voor je op een rijtje!

Tulp

Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog; Tulpen! In deze tijd gaan we voor de serene witte variant. Nog net zo chique als altijd en met een beetje fantasie lijkt het net een sneeuwklokje op steel!

 Witte tulpen

Alstroemeria

Zónder afleidende felle kleuren kun je nu eindelijk de échte schoonheid van deze pracht bewonderen. Gelijk een leuke cadeautip, want de alstroemeria staat voor langdurige vriendschap! 

Witte alstroemeria

Freesia

Deze subtiele schoonheid wordt alleen maar rustiger in de kleur wit. En dat is helemaal niet erg! Laat je verwonderen door de geur en geniet van de rust die de Freesia uitstraalt.

Witte freesia

Lelie

Witte lelies staan voor zuiverheid. Dat kunnen we altijd gebruiken in huis en al helemaal aan het begin van het nieuwe jaar, toch?

Witte lelie

Anemoon

Het stoere zwarte hartje in combinatie met de zachte witte blaadjes.... Om zen van te worden!

Anemoon wit