Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terugblik op 2012

30 december 2012
Terugblik op 2012

Ook in 2012 heeft Tuincentrum Overzicht zich weer ontzettend ingezet om u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie op het gebied van tuincentra. Het hele jaar door hebben wij de openingstijden en koopzondagen verzameld van de verschillende tuincentra door het land.

Daarbij hebben wij in samenwerking met de tuincentra steeds meer aanbiedingen, folders en vacatures geplaatst. Ook vindt u bij ons interessante tuintips en blogberichten, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste tuinnieuws. Sinds dit jaar plaatst Tuinieren.nl leuke blogberichten met veel creatieve ideeën op de Tuincentrum Overzicht Blog afgestemd op het juiste seizoen. We raden u absoluut aan ze te lezen. Tevens hebben wij dit jaar de gratis Tuincentrum Overzicht App voor de iPhone geïntroduceerd. Zo heeft u altijd de openingstijden, koopzondagen en adresgegevens van tuincentra bij de hand.

Op Facebook zijn we nu ook te vinden, waar we u voorzien van het laatste nieuws en leuke acties. Hoogtepunt was de winactie waarbij deelnemers kans maakten op een compleet versierde kerstboom t.w.v. €299,-. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van handige tips, leuke nieuwtjes en winacties.

Ook in 2013 zullen wij weer ons best doen u nog meer naar het zin te maken op deze website én te voorzien van de juiste informatie op het gebied waar wij sterk in zijn: Openingstijden / Koopzondagen / Aanbiedingen / Folders.

Gelukkig Nieuwjaar!