Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Meer informatie met QR-codes in potplanten boekje

31 oktober 2012
Meer informatie met QR-codes in potplanten boekje

Het Bloemenbureau introduceert tijdens de FloraHolland Trade Fair een compleet vernieuwd assortimentsboekje met planten voor binnen en buiten. Meest in het oog springende vernieuwingen zijn een QR-code en een detailfoto bij elk product. Vanaf 31 oktober is het boekje verkrijgbaar in de webshop van het Bloemenbureau.

Gebleven zijn het formaat en de praktische ringband, inhoudelijk is er veel gebeurd. De voorpagina ‘Pot plants, Indoor & Outdoor 2013 – 2014’ maakt duidelijk dat er sprake is van een gecombineerde selectie van binnen- en buitenplanten. Met bijna 800 producten is er gekozen van een breed en actueel assortiment. De producten zijn alfabetisch op geslachtsnaam ingedeeld. Van een groot aantal producten zijn verschillende veelgevraagde producten in de catalogus opgenomen.

Extra info via QR
Bladerend door de catalogus valt vooral de QR-code op die bij elk product is geplaatst. Wanneer de code met de QR-reader op de smartphone wordt gelezen, verschijnt er veel extra informatie over het betreffende product.

Nieuw is ook de detailfoto van elk product, als extra naast het totaalbeeld. Bij de producten staan tevens de VBN-productcode en gegevens over de periode waarin het product voldoende beschikbaarheid is.

Verkrijgbaar in de volgende talen
De informatie in de catalogus en achter de QR-code is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, en Italiaans.