Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Gek op Groen Cruise in Nieuw-Vennep…

24 februari 2011
Gek op Groen Cruise in Nieuw-Vennep…

Gek op Groen Cruise in Nieuw-Vennep…

De koop van een Gek op Groen Hawaii-palm met actiecode bij GroenRijk Nieuw-Vennep is voor Jolanda Kuijper een schot in de roos gebleken. Zij won daarmee namelijk de Middellandse Zee Cruise van CruiseTravel. Samen met haar vierjarig zoontje Marijn en schoonouders was Jolanda op 21 februari jl. naar GroenRijk gekomen om uit handen van de enthousiaste tuincentrumeigenaar Arie Nieuwenhuis de prijs in ontvangst te nemen. De cruise is de hoofdprijs van de eerste Gek op Groen actie die bij meer dan honderd Nederlandse tuincentra gevoerd werd.

Gek op Groen
Gek op Groen is een nieuw initiatief van Garden Retail Services uit Boskoop waarbij dit jaar elf groene acties gehouden worden met fraaie prijzen. Daarnaast geeft Gek op Groen via haar website (www.gekopgroen.nl) veel groennieuws en tips op gebied van huis en tuin.

Winnaar
Jolanda: “Wij waren voor de opening van een nieuwe winkel in Amerikaanse stijl op zoek naar een origineel cadeau voor vrienden. In januari was er een speciale actie bij het tuincentrum waarbij je, als je een actieplant kocht, een cruise kon winnen. Op de Gek op Groen-tafel zag ik die leuke Hawaii-palmen staan die ik samen met een mooie sierpot heb gekocht. Mijn man heeft de sticker met de actiecode er afgehaald en via de website van Gek op Groen de code ingevuld. Wij zijn bijzonder blij met deze fantastische prijs en hebben ook meegedaan met de februari-actie waarbij we een regenton hopen te winnen. De hele familie is vaste klant bij GroenRijk Nieuw-Vennep. Overigens vind ik de nieuwe website van Gek op Groen heel leuk. Ik geef er een 9 voor! Er staan heel veel leuke tips op.”