Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Barbecues assortiment Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom

Barbecues

Bij Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom in Hoofddorp kunt u barbecues kopen zodat u heerlijk buiten kunt eten in uw tuin.

Een barbecue kopen bij Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom

Barbecues zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • houtskoolbarbecue
  • gasbarbecue 
  • electrische barbecue
  • tafelbarbecue
  • smokers en rookovens

Wilt u weten of Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom in Hoofddorp de barbecueaccessoires, het barbecuegereedschap of de barbecueaccessoires verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan op het gebied van barbecues.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Holland bij Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom zodat zij u kunnen adviseren in uw zoektocht naar de perfecte barbecue voor uw situatie. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom in Hoofddorp helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom

Logo Van Kooten Tuin & Buiten leven Hillegom