Kerstshow assortiment TuineXtra Noordwijk

Kerstshow

Bij TuineXtra Noordwijk in Noordwijk kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij TuineXtra Noordwijk

TuineXtra Noordwijk heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van TuineXtra Noordwijk.

Wilt u weten of TuineXtra Noordwijk in Noordwijk de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van TuineXtra Noordwijk

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met TuineXtra Noordwijk? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over TuineXtra Noordwijk in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van TuineXtra Noordwijk in Noordwijk.

TuineXtra Noordwijk

(13 recensies)
3.9615375 13
Van Berckelweg 51
2203LA Noordwijk
Zuid Holland
Toon telefoonnummer
Tel : 071-3612177