Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Sauna's & Spa's assortiment Tuincentrum Osdorp

Sauna's & Spa's

Bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam-Osdorp kunt u buitendouches, sauna's, zwembaden en jaccuzi's kopen voor in uw tuinBuitensanitair is een luxe tuinartikel dat niet bij ieder tuincentrum wordt verkocht. Bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam-Osdorp- wordt wel sanitair voor buiten verkocht. Zoekt u een sauna, douche of jacuzzi voor buiten in de tuin? Breng dan snel een bezoek aan Tuincentrum Osdorp en doe inspiratie op voor uw eigen tuin.

Buitensanitair kopen bij Tuincentrum Osdorp

Buitensanitair is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Zwembaden
  • Buitendouches
  • Sauna's
  • Spa's en jaccuzi's

Wilt u weten of Tuincentrum Osdorp in Amsterdam-Osdorp de zwembadpomp, jaccuzi of buitendouche verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in buitensanitair.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum Osdorp

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in - bij Tuincentrum Osdorp zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincentrum Osdorp in Amsterdam-Osdorp helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincentrum Osdorp

Osdorperweg 247
Amsterdam-Osdorp, 1069 LL

020-6676060

Beoordeling