Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstverlichting assortiment Tuincentrum J. van Dijk

Kerstverlichting

Bij Tuincentrum J. van Dijk in Genemuiden kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Tuincentrum J. van Dijk hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Tuincentrum J. van Dijk.

Kerstverlichting kopen bij Tuincentrum J. van Dijk

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstverlichting voor binnen
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Netten kerstverlichting
  • Druppels kerstverlichting

Wilt u weten of Tuincentrum J. van Dijk in Genemuiden de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.
 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum J. van Dijk

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Overijssel bij Tuincentrum J. van Dijk zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincentrum J. van Dijk in Genemuiden helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincentrum J. van Dijk

Hasselterdijk 5
Genemuiden, 8281 JN

038 3854594hoveniervandijk@zonnet.nl