Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum J. Meijer

Kerstshow

Tuincentrum J. Meijer in Rotterdam heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum J. Meijer om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Tuincentrum J. Meijer

Tuincentrum J. Meijer heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum J. Meijer.

Wilt u weten of Tuincentrum J. Meijer in Rotterdam de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum J. Meijer

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum J. Meijer? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum J. Meijer in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum J. Meijer in Rotterdam.
 

Tuincentrum J. Meijer

Kooiwalweg 12-14
Rotterdam, 3076JJ

010-4326936[email protected]

Beoordeling