Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum De Huifkar

Kerstshow

Tuincentrum De Huifkar in Mijdrecht heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum De Huifkar om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij Tuincentrum De Huifkar

Tuincentrum De Huifkar heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum De Huifkar.

Wilt u weten of Tuincentrum De Huifkar in Mijdrecht de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum De Huifkar

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum De Huifkar? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum De Huifkar in Utrecht. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum De Huifkar in Mijdrecht.

Tuincentrum De Huifkar
(4) recensies

Logo Tuincentrum De Huifkar