Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Grondproducten assortiment Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel

Grondproducten

Bij Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel in Capelle aan den IJssel kunt u grondproducten kopen voor in uw tuin. Essentieel voor goede wortelontwikkeling is de grond waarin uw plant groeit. Het is daarom belangrijk om bij het poten altijd geschikte tuinaarde of potgrond bij de wortels toe te voegen. Met een ruime keuze aan grondproducten kunnen ze u bij Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland goed helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden voor uw planten.

Grondproducten kopen bij Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel

Grondproducten zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Hydrokorrels
  • Meststoffen
  • Tuinturf
  • Potgrond

Wilt u weten of Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel in Capelle aan den IJssel de compost, tuinaarde of bodemverbeteraars verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in grondproducten.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel in Capelle aan den IJssel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tegelhandel Boer Capelle a/d IJssel

Bermweg 550
Capelle aan den IJssel, 2907 LE

0180-391717[email protected]