Kerstshow assortiment 't Lokkemientje

Kerstshow

Bij 't Lokkemientje in Edam kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij 't Lokkemientje

't Lokkemientje heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van 't Lokkemientje.

Wilt u weten of 't Lokkemientje in Edam de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van 't Lokkemientje

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met 't Lokkemientje? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over 't Lokkemientje in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van 't Lokkemientje in Edam.

't Lokkemientje

(33 recensies)
4.651515 33
Lokkemientjesweg 1
1135VZ Edam
Noord Holland
Toon telefoonnummer
Tel : 0299-372465