Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment t Lijsternest

Kerstshow

t Lijsternest in Kerk Avezaath heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van t Lijsternest om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij t Lijsternest

t Lijsternest heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van t Lijsternest.

Wilt u weten of t Lijsternest in Kerk Avezaath de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van t Lijsternest

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met t Lijsternest? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over t Lijsternest in Gelderland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van t Lijsternest in Kerk Avezaath.
 

t Lijsternest

Woerdsestraat 1
Kerk Avezaath, 4012BW

0344-681637