Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Tuinplanten assortiment Kwekerij Klein

Tuinplanten

Bij Kwekerij Klein in Zuidwolde kunt u tuinplanten kopen voor in uw tuin. Of u nu een groene heg als afscheiding wilt tussen u tuin en de tuin van uw buren, wat fruitplanten in uw tuin wilt verwerken of wat mooie groenblijvers zoekt waar u ook in de winter plezier van hebt, bij dit tuincentrum bent u aan het goede adres.
 

Tuinplanten kopen bij Kwekerij Klein

Tuinplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Kwekerij Klein in Zuidwolde de groenteplanten, éénjarige planten of haagplanten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in planten voor uw tuin.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Kwekerij Klein

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Drenthe bij Kwekerij Klein zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Kwekerij Klein in Zuidwolde helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Kwekerij Klein

De Slagenweg 5
Zuidwolde, 7921 TH

06 5361 3984[email protected]