Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Intratuin Leidsche Rijn

Kerstshow

Intratuin Leidsche Rijn in Utrecht heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Intratuin Leidsche Rijn om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Intratuin Leidsche Rijn

Intratuin Leidsche Rijn heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Intratuin Leidsche Rijn.

Wilt u weten of Intratuin Leidsche Rijn in Utrecht de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Intratuin Leidsche Rijn

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Intratuin Leidsche Rijn? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Intratuin Leidsche Rijn in Utrecht. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Intratuin Leidsche Rijn in Utrecht.
 

Intratuin Leidsche Rijn

Utrechtseweg 12
Utrecht, 3544NA

030-6772009info@leidscherijn.intratuin.nl

Beoordeling