Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment IKEA Hengelo

Kerstshow

IKEA Hengelo in Hengelo heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van IKEA Hengelo om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij IKEA Hengelo

IKEA Hengelo heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van IKEA Hengelo.

Wilt u weten of IKEA Hengelo in Hengelo de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van IKEA Hengelo

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met IKEA Hengelo? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over IKEA Hengelo in Gelderland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van IKEA Hengelo in Hengelo.

IKEA Hengelo

Logo IKEA Hengelo
  • Het Plein 100
  • 7559 SR Hengelo