Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Vijverbenodigdheden assortiment Groencentrum Wenninkhof

Vijverbenodigdheden

Bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk kunt u vijverbenodigdheden kopen voor in uw tuin. Een vijver is een mooie toevoeging in uw tuin. Het zorgt voor extra sfeer en werkt rustgevend. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt op het gebied van grootte, planten en vissen, dus er is altijd een geschikte variatie voor u beschikbaar.

Vijverbenodigdheden kopen bij Groencentrum Wenninkhof

Vijverbenodigdheden zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Vijverbakken
  • Filters en pompen
  • Reiniging en onderhoud
  • Waterkwaliteit

Wilt u weten of Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk de waterplanten of fonteinen en ornamenten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in vijverartikelen.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Groencentrum Wenninkhof

 helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.Groencentrum Wenninkhof in Winterswijkzodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Gelderland bij Groencentrum Wenninkhof Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

Groencentrum Wenninkhof

Hoeninkstegge 5
Winterswijk, 7104 BK

0543 569 302info@wenninkhof.nl

Beoordeling