Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Groencentrum Sonneveld in Boskoop? Dan bent u hier op de juiste website! Groencentrum Sonneveld heeft een mooi en ruim assortiment aan tuinplanten, kamerplanten én mooie planten assortimenten. Ook heeft Sonneveld in Boskoop een ruime selectie aan snijbloemen en ook uw huisdier wordt niet vergeten in het assortiment! Parkeren is geen probleem. Onlangs een bezoekje gebracht aan Groencentrum Sonneveld? Schrijf dan op deze pagina uw recensie. Hieronder treft u de openingstijden van Groencentrum Sonneveld in Boskoop. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Boskoop.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Groencentrum Sonneveld?
 • Maandag08:30 - 18:00
 • Dinsdag08:30 - 18:00
 • Woensdag08:30 - 18:00
 • Donderdag08:30 - 18:00
 • Vrijdag08:30 - 18:00
 • Zaterdag08:30 - 17:00
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Spaans 2024-02-27 21:26:16

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig, genoten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jimmy  2023-07-09 08:50:18

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie Tuincentrum. Groot assortiment en betaalbaar. Met vriendelijke personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

JVan Dalm  2023-04-01 19:46:15

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede service. Vriendelijk personeel. Groot assortiment en betaalbaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Sonneveld Boskoop biedt een zeer divers assortiment aan tegen scherpe veiling prijzen. Groen staat bij Groencentrum Sonneveld Boskoop op de eerste plaats! Iedere dag komen verse tuinplanten, kamerplanten en snijbloemen vers van de veiling, waar je van kunt profiteren. Het groencentrum heeft een divers aanbod met mooie planten voor zowel binnen als buiten en sfeervolle accessoires voor een stijlvolle inrichting. 

Tuincentrum Sonneveld Boskoop

Bij Groencentrum Sonneveld Boskoop kun je terecht voor: 

 • Tuinplanten

 • Kamerplanten

 • Snijbloemen

 • Interieurinrichting

 • Woonaccessoires

 • Cadeaus

Het aanbod is ieder seizoen weer verrassend en vernieuwend. De kleuren, stijlen en materialen bieden telkens weer nieuwe inspiratie voor jouw huis en tuin. 

Groencentrum Sonneveld Boskoop

Bij Groencentrum Sonneveld staat levend groen nog altijd op de eerste plaats. Er is zeker aandacht en ruimte voor styling en interieur accessoires, maar wanneer je hier binnen loopt merk je meteen dat verse en kwalitatieve planten hier zeer hoog in het vaandel staan. Variërend van indrukwekkende kamerplanten tot aan prachtige snijbloemen, ben je hier zéker aan het juiste adres voor kwaliteit. Iedere dag worden de planten op de veiling gehaald, waardoor deze zeer vers zijn wanneer ze in het groencentrum staan. En daar profiteer je als klant natuurlijk van!

Sonneveld Boskoop openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag kun je bij Groencentrum Sonneveld Boskoop terecht. Van maandag tot en met donderdag is het groencentrum geopend van 08.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag is het tuincentrum geopend van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. 

Sonneveld Boskoop aanbiedingen

De aanbiedingen van Sonneveld Boskoop variëren telkens weer mee met de seizoenen. Via Tuincentrum Overzicht kun je de laatste folders bekijken en op de hoogte blijven van scherpe aanbiedingen. 

Sonneveld Boskoop vacatures

De laatste tuincentrum vacatures vind je via Tuincentrum Overzicht. Bekijk de vacaturepagina en vind de laatste vacatures van Sonneveld Boskoop, dan vind je wellicht een passende functie binnen het groencentrum. 

Groencentrum Sonneveld Boskoop Facebook

Om op de hoogte te blijven van het assortiment, aanbiedingen en inspiratie op te doen kun je Groencentrum Sonneveld Boskoop volgen op sociale media zoals Facebook en Instagram. Zo zie je prachtige combinaties voorbij komen en kun je eindeloos inspiratie opdoen.

Bezoek Plantencentrum Sonneveld Boskoop

Ga je een bezoek brengen aan Sonneveld Boskoop? Bekijk de nodige informatie via Tuincentrum Overzicht. We houden je op de hoogte van openingstijden, contactgegevens, aanbiedingen en vacatures