Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Gazon assortiment Groencentrum en kwekerij de Vlieren

Gazon

Bij Groencentrum en kwekerij de Vlieren in Horssen kunt u een grasmat kopen voor in uw tuin, die aansluit op uw wensen en situatie. Als er namelijk door kinderen op het gazon gespeeld gaat worden, dan kunt u beter kiezen voor wat sterkere grassoorten, geschikt voor een speelgazon. Fijne grassoorten hebben een grote sierwaarde, maar zijn niet bestand tegen wat intensiever gebruik. Als de grasmat in de schaduw komt te liggen zijn hier weer andere grassoorten geschikter voor. Laat u dus eerst goed informeren en denk goed na over de functie van het gazon.

Een grasmat kopen bij Groencentrum en kwekerij de Vlieren

Gras is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Graszoden
  • Siergras en bamboe
  • Natuurgras

Wilt u weten of Groencentrum en kwekerij de Vlieren in Horssen de graszodenhet grasgereedschap of het siergras verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in gras artikelen.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Groencentrum en kwekerij de Vlieren

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Gelderland bij Groencentrum en kwekerij de Vlieren zodat zij u kunnen adviseren in uw keuze voor het beste gras voor uw situatie. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Groencentrum en kwekerij de Vlieren in Horssen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Groencentrum en kwekerij de Vlieren

Neersteindsestraat 10
Horssen, 6631 KD

0487 541344vlieren@devlieren.nl

Beoordeling