Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Tuinmeubelen assortiment Poppelaars Tuinmaterialen

Tuinmeubelen

Bij Poppelaars Tuinmaterialen in Breda kunt u tuinmeubelen kopen voor in uw tuin. Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot. Daarom wordt het steeds belangrijker dat ook dit een gezellig aangeklede plek is, waar u fijn kunt ontspannen.
 

Tuinmeubelen kopen bij Poppelaars Tuinmaterialen

Tuinmeubelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Poppelaars Tuinmaterialen in Breda de windbeschermingtuintafels of zonwering & parasols verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinmeubelen.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Poppelaars Tuinmaterialen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Poppelaars Tuinmaterialen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Poppelaars Tuinmaterialen in Breda helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Poppelaars Tuinmaterialen

Weide Hek 3
Breda, 4824AT

076-5410293[email protected]