Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Grondproducten assortiment Pleunis Tuinmaterialen

Grondproducten

Bij Pleunis Tuinmaterialen in Rijswijk kunt u grondproducten kopen voor in uw tuin. Essentieel voor goede wortelontwikkeling is de grond waarin uw plant groeit. Het is daarom belangrijk om bij het poten altijd geschikte tuinaarde of potgrond bij de wortels toe te voegen. Met een ruime keuze aan grondproducten kunnen ze u bij Pleunis Tuinmaterialen in Rijswijk, Zuid Holland goed helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden voor uw planten.

Grondproducten kopen bij Pleunis Tuinmaterialen

Grondproducten zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Hydrokorrels
  • Meststoffen
  • Tuinturf
  • Potgrond

Wilt u weten of Pleunis Tuinmaterialen in Rijswijk de compost, tuinaarde of bodemverbeteraars verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in grondproducten.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Pleunis Tuinmaterialen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij Pleunis Tuinmaterialen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pleunis Tuinmaterialen in Rijswijk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Pleunis Tuinmaterialen

Haantje 18A
Rijswijk, 2288CV

015-2135903[email protected]

Beoordeling