Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Potten & Bakken assortiment Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum

Potten & Bakken

Bij Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum in Stolwijk kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Glaswerk
  • Bloempotten
  • Hanging baskets
  • Balkonbakken

Wilt u weten of Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum in Stolwijk de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum in Stolwijk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Fa. Honkoop Kwekerij & Tuincentrum

Industrieweg 13
Stolwijk, 2821AL

0182-341798[email protected]

Beoordeling