Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Kerstcadeautjes assortiment E. Breitsma

Kerstcadeautjes

Bij E. Breitsma in Ter idzard kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. E. Breitsma in Ter idzard heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij E. Breitsma. 

Kerstcadeau's kopen bij E. Breitsma

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Geurkaarsen
  • Sierkussens
  • Fotolijstjes

Wilt u weten of E. Breitsma in Ter idzard de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.
 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van E. Breitsma

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Friesland bij E. Breitsma zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. E. Breitsma in Ter idzard helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

E. Breitsma

Slingerweg 13
Ter idzard, 8476BA

0516-451409