Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Grondproducten assortiment de Koperwiek

Grondproducten

Bij de Koperwiek in TERSCHELLING MIDSLAND kunt u grondproducten kopen voor in uw tuin. Essentieel voor goede wortelontwikkeling is de grond waarin uw plant groeit. Het is daarom belangrijk om bij het poten altijd geschikte tuinaarde of potgrond bij de wortels toe te voegen. Met een ruime keuze aan grondproducten kunnen ze u bij de Koperwiek in TERSCHELLING MIDSLAND, Friesland goed helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden voor uw planten.

Grondproducten kopen bij de Koperwiek

Grondproducten zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Hydrokorrels
  • Meststoffen
  • Tuinturf
  • Potgrond

Wilt u weten of de Koperwiek in TERSCHELLING MIDSLAND de compost, tuinaarde of bodemverbeteraars verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in grondproducten.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van de Koperwiek

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Friesland bij de Koperwiek zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. de Koperwiek in TERSCHELLING MIDSLAND helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

de Koperwiek

Oosterburen 55
TERSCHELLING MIDSLAND, 8891GB

0562769004[email protected]

Beoordeling