Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstcadeautjes assortiment De Heesterhof

Kerstcadeautjes

Bij De Heesterhof in Hengelo kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. De Heesterhof in Hengelo heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij De Heesterhof. 

Kerstcadeau's kopen bij De Heesterhof

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Geurkaarsen
  • Sierkussens
  • Fotolijstjes

Wilt u weten of De Heesterhof in Hengelo de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van De Heesterhof

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Gelderland bij De Heesterhof zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. De Heesterhof in Hengelo helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

De Heesterhof

Varsselseweg 20
Hengelo, 7255 NP

0575-462892