Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment De Bolusberg

Kerstshow

De Bolusberg in Bergen op Zoom heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van De Bolusberg om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij De Bolusberg

De Bolusberg heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van De Bolusberg.

Wilt u weten of De Bolusberg in Bergen op Zoom de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van De Bolusberg

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met De Bolusberg? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over De Bolusberg in Noord Brabant. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van De Bolusberg in Bergen op Zoom.
 

De Bolusberg

Boerenweg 7
Bergen op Zoom, 4622 RT

0165 - 303 708[email protected]

Beoordeling