Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Kerstbomen assortiment Boomkwekerij "De Paardebloem"

Kerstbomen

Bij Boomkwekerij "De Paardebloem" in Moergestel kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

 

Kerstbomen kopen bij Boomkwekerij "De Paardebloem"

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstdorpen

Wilt u weten of Boomkwekerij "De Paardebloem" in Moergestel de kerstverlichting, kerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Boomkwekerij "De Paardebloem"

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Boomkwekerij "De Paardebloem" zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Boomkwekerij "De Paardebloem" in Moergestel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

 

Boomkwekerij "De Paardebloem"

Oirschotseweg 26
Moergestel, 5066CJ

013-5131497