Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Potten & Bakken assortiment BoerenBond Oud Gastel

Potten & Bakken

Bij BoerenBond Oud Gastel in Oud Gastel kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij BoerenBond Oud Gastel

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Glaswerk
  • Bloempotten
  • Hanging baskets
  • Balkonbakken

Wilt u weten of BoerenBond Oud Gastel in Oud Gastel de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van BoerenBond Oud Gastel

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij BoerenBond Oud Gastel zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. BoerenBond Oud Gastel in Oud Gastel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

BoerenBond Oud Gastel

Steenstraat 10
Oud Gastel, 4751 GS

0165-511218