Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Terug naar het overzicht

Bestrating assortiment Pets Place-Boerenbond Heesch

Bestrating

Pets Place-Boerenbond Heesch in Heesch staat voor u klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden bij bestrating. Of u nu op zoek bent naar bestrating voor uw oprit, terras of tuinpaden, bij Pets Place-Boerenbond Heesch bent u aan het goede adres. Het ervaren team heeft service hoog in het vaandel staan en zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Tuinvoordeel deals

Bestrating kopen bij Pets Place-Boerenbond Heesch

Er zijn diverse variaties mogelijk bij bestrating zoals bijvoorbeeld:

  • Tuintegels
  • Sierbestrating
  • Natuursteen
  • Klinkers
  • Gebakken bestrating
  • Tegels met een beton- of houtlook
  • Kant- en opsluitbanden

Of u een strakke eenheid in uw tuin wilt of juist meer op zoek bent naar een speels ontwerp, niets is te gek en alles is mogelijk. Leg de nadruk op een bepaalde plek, vorm of lijn om de bestrating perfect op de sfeer van uw huis en tuin aan te passen. Wilt u weten of Pets Place-Boerenbond Heesch de tuintegels, klinkers of sierbestrating verkoopt waar u naar op zoek bent ga dan langs bij dit tuincentrum in Heesch of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk het complete assortiment aan tuinartikelen aan om uw tuin volledig mee te kunnen bestraten. Het zou zonde zijn als u voor niets op pad gaat.

 

Contactgegevens, openingstijden en koopzondagen van Pets Place-Boerenbond Heesch

Voor de openingstijden, koopzondagen, adres- en contactgegevens van Pets Place-Boerenbond Heesch in Heesch kijkt u op de pagina van Pets Place-Boerenbond Heesch op onze website. U kunt hiervoor op vorige klikken als u daar vandaan komt of zoek op de vestigingsplaats of de naam van het tuincentrum rechtsboven via de 'snel zoeken' functie. 

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Pets Place-Boerenbond Heesch zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pets Place-Boerenbond Heesch in Heesch helpt u graag verder!

Pets Place-Boerenbond Heesch

Graafsebaan 46
Heesch, 5384 RT

0412-451213