Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kamerplanten assortiment Pets Place-Boerenbond Den Bosch

Kamerplanten

Bij Pets Place-Boerenbond Den Bosch in Den Bosch kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Pets Place-Boerenbond Den Bosch in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Pets Place-Boerenbond Den Bosch in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Pets Place-Boerenbond Den Bosch

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Pets Place-Boerenbond Den Bosch in Den Bosch de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Pets Place-Boerenbond Den Bosch

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Pets Place-Boerenbond Den Bosch zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pets Place-Boerenbond Den Bosch in Den Bosch helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Pets Place-Boerenbond Den Bosch

Rietveldenweg 2
Den Bosch, 5222 AR

073-6220075