Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Tuinmeubelen assortiment BoerenBond Breugel

Tuinmeubelen

Bij BoerenBond Breugel in Breugel kunt u tuinmeubelen kopen voor in uw tuin. Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot. Daarom wordt het steeds belangrijker dat ook dit een gezellig aangeklede plek is, waar u fijn kunt ontspannen.
 

Tuinmeubelen kopen bij BoerenBond Breugel

Tuinmeubelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of BoerenBond Breugel in Breugel de windbeschermingtuintafels of zonwering & parasols verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinmeubelen.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van BoerenBond Breugel

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij BoerenBond Breugel zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. BoerenBond Breugel in Breugel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

BoerenBond Breugel

Van den Elsenstraat 36
Breugel, 5694 NH

0499-471632

Beoordeling