Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Stijlvolle vazen

Je interieur wordt een stuk aangenamer en rustgevender als jij planten plaatst. Helaas wordt het omhulsel vaak vergeten. Potten, vazen en plantenbakken kunnen een groot verschil maken in de uitstraling van je interieur. Door diversiteit wordt je interieur een stuk interessanter en levendiger om naar te kijken.

 

Vazen

Naast een voorraad aan plantenbakken- en potten is het handig om vazen in huis te halen. Een vaas geeft meer sfeer en stijl aan je interieur. Net zoals planten, komen vazen in allerlei soorten en maten. Zoals genoemd in voorgaande nieuwsberichten, is het een interieurtrend in 2020 om de natuur in huis te halen. Zachte kleuren als beige, lichtbruin en oudroze zijn terugkerende kleuren die aankomend jaar vaak terug te zien zijn in het interieur. Daarbij zijn verschillende tinten groen, blauw, geel en oranje kleuren die dichtbij de natuur staan en mooi aansluiten bij de interieurtrend van dit jaar. Let niet alleen op de kleuren van de vazen, maar ook de textuur en de materialen. 

vasen-en-potten-interieur

Interieurstijlen

Probeer bij het kopen van plantenbakken en vazen zoveel mogelijk te mixen en matchen.Neem de natuur als uitgangspunt. Behalve de kleurkeuze van vazen en potten zijn er diverse mogelijkheden in materiaalkeuze. Een perfect voorbeeld is messing, wat een combinatie is van de materialen zink en koper. Vaak heeft messing een gelige kleurtoon. Door dit materiaal te combineren met natuurgetrouwe elementen, krijgt je interieur een modern effect. Een ander veelbelovend materiaal is keramiek. Keramiek kan bestaan uit aardewerk, steengoed, porselein, glas en diamant. Glazen vazen zijn een slimme aankoop, want dat sluit aan bij elk interieur. Potten gemaakt van aardewerk creëren rust en sfeer en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Veel plezier met accessoires aanschaffen voor je interieur.